Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 Stavanger Sandnes Skøyteklubb

Skrevet av: Erik/Stein O, publisert 24.10.2013

Stavanger Skøyteklubb og Sandnes Skøyteklubb er samlet som felles klubb fra mandag 30. september - her er vår nye nettside.

Som dere vil se, så er ikke alt på plass, men vi jobber med å flytte alt over til disse sidene. Nyheter som har interesse utover det klubbnære, vil bli lagt ut på skøytekretsen sin side.

Hensikten er å skape et enda bedre tilbud for aktive skøyteløpeare, og  alle som ønsker å lære seg skøyter enten som trim eller på gøy.

Disse sidene blir oppdatert så snart formalitetene er på plass, og det skal gis god informasjon om både trening, aktiviteter og annet relevant.

Klubbens aktive treningstid  på is i Sørmarka Arena er mandager, onsdager, torsdag 18-20, og lørdager fra 09-11, og søndager 10-11. For alle aktive oppgis mer spesifikke treningstider, men for alle unger som vil bli med på skøyteskole, er det bare å komme mandager eller onsdager fra kl 17.45. Skøyteskolen går hele sesongen, og det er bare å bli med for alle. Det er instruktører som driver mye skøytelek for å få balanse og bli dus med is og skøyter, og dette foregår inne på hockeybanen.

For spørsmål kontakt Arne Walter Kranzmann (97669795) eller Stein Oddvar Sægrov (97798166)