Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Wouter Olde Heuvel ny trener

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 28.03.2019

Nå tar vi sats!  Fra neste sesong flytter Wouter Olde Heuvel fra Nederland til Stavanger for å bli trener i Stavanger Sandnes Skøyteklubb og på Wang Videregående skole.

Samtidig etableres Team Sørmarka.  En satstning for morgendagens landslagsløpere!

 

Det er med stor glede å melde at en ny trener kommer for å styrke skøytemiljøet i Stavanger og at Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK) nå etablerer Team Sørmarka. 

Skøytegleden her i vest er stor, og vi tar steget videre for å øke skøyteinteressen og aktivitetsnivået ytterligere.  Vi etablerer nå en elitesatsing for hurtigløp på skøyter knyttet til anlegget i Sørmarka Arena; Team Sørmarka.

Team Sørmarka

Team Sørmarka, skal bestå av kvalifiserte skøyteløpere fra egen klubb og fra klubber som har løpere som vil flytte til Stavanger for utdannelse og/eller jobb i kombinasjon med elitesatsing på skøyter, eller for full tids skøytesatsing. Dette vil være et samarbeid mellom Stavanger Sandnes Skøyteklubb og Wang Toppidrettsskole for de løperne som studerer på Wang.  Men opplegget vil også være åpent for løpere utenfor Wang.

Laget skal bestå av løpere med holdninger, ambisjoner og talent nok til å være på landslaget innen 3 år.  De som skal delta i Team Sørmarka må ha gode treningsverdier, grunnleggende gode holdninger, være en lagspiller og ser verdien av å gjøre hverandre gode

 

Ny trener fra Nederland

Team Sørmarka vil ha tilgang på et sterkt trener team og profesjonelt treningsopplegg. Team Sørmarka skal trenes av Wouter Olde Heuvel og Ole Morten Mellemstrand.  Disse vil også få hjelp og støtte av andre trenere i og rundt klubben.

Wouter er en tidligere toppløper fra Holland.  Han var en typisk allround-løper med sine styrker på mellom- og langdistanser. Han ble blant annet nummer to i verdensmesterskapet for junior i 2005, etter Sven Kramer. I 2006 ble han to’er etter Håvard Bøkko. Han var også med på Nederlands lag som ble verdensmester i lagtempo i 2008 og 2009. I dag er Wouter assistent trener på et av de nederlanske proff lagene.

«Vi har en fantastisk driv i klubben, med stadig bedre løpere i alle aldre.  Det å styrke vårt trener team med Wouter sin kompetanse og pågangsmot, for sammen å lage det mest attraktive tilbudet til morgendagnes landslagsløpere, gleder vi oss veldig til», sier Kristin F. Kragseth, styreleder i SSSK.

«WANG Toppidrett er meget fornøyd med å få på plass Wouter Olde Heuvel for fortsettelsen på det gode arbeidet som klubben og skolen har hatt siden Sørmarka Arena kom på plass. Dette vil styrke den sportslige satsingen i klubb, og WANG vil få en ytterligere styrking av trenerstaben ved skolen. Vi har tro på at dette skal lede til fine resultater i årene som kommer», sier Tor Einar Refsnes, Toppidrettssjef Stavanger.

Vi gleder oss til å ønske Wouter og familien hans velkommen til Stavanger i august.

 


Om Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK)

Stavanger Sandnes Skøyteklubb (SSSK) ble dannet høsten 2013 da Stavanger Skøyteklubb og Sandnes Skøyteklubb ble samlet til en felles klubb. Hensikten med en felles klubb var å skape et enda bedre lokalt tilbud for aktive barn og unge skøyteløpere, samt et godt miljø for alle trimerne i regionen.  Vårt motto er «Best på fellesskap og resultater».

Vår hjemmebase er Sørmarka Arena - en bane som nå er World Cup arena i Norge.  På kort tid har Sørmarka Arena blitt viden kjent for sine gode forhold, og ikke minst – sin gode atmosfære.  Vi gleder oss til fortsettelsen!

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer