Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

  Riktig bekledning

Skrevet av: Erik Dahle, publisert 19.09.2014

Under revisjon for 2019 ....

Det er viktig for klubbens sponsorer og lagfølelsen at vi bruker riktig bekledning når vi trener og er sammen i klubbregi.

Styret sier;

"Det skal brukes Stavanger Sandnes Trikoter, Jakker, Lue og mørke hansker når en er samlet i klubbregi og der hvor vi kan vise igjen overfor sponsorer og media. Alle klubbens medlemmer som er aktive og trener fast eller går løp skal bruke klubbens bekledning.

Det gis et fritak for denne regelen når en trener i egen hall, men det er ønskelig at en bestreber seg etter å bruke klubbens bekledning for vise våre sponsorer og lagfølelsen.

Dette er et bidrag alle kan gjøre overfor våre sponsorer og lagfølelsen. Trenere og ledere er ansvarlig for at dette blir fulgt opp av klubbens medlemmer. Det er videre et ønske om at alle andre som er aktiv i klubben også benytter samme bekledning - dette gir en større markedsflate for våre sponsorer"

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer