Påmelding

Meld deg inn via Min idrett
og bli med i vårt team ! 

 

Vår satsning

Skrevet av: Ingvar Sjøthun, publisert 13.07.2023

Stavanger Sandnes Skøyteklubb

-Best på fellesskap og resultater

 

Visjon

Vi skal være en fast bidragsyter til det norske Skøytelandslaget.

For å være det, skal vi være en attraktiv skøyteklubb for løpere på alle nivåer og oppnå nasjonale og internasjonale resultater. Vi skal tilrettelegge og inkludere alle i et godt trening og sosialt miljø - et miljø hvor det skal være plass til alle. Vi skal arrangere stevner, løp og samlinger for alle klasser og nivåer.

 

Mål

Vi skal videreutvikle og bli en attraktiv klubb for egne og gjesteløpere - hvor treningsprogram, samarbeid og lagfølelse skal bidra til dette. Skøyteskole og rekrutteringsarbeid er en prioritert oppgave. Klubben skal videre ha en ryddig og god økonomi som støtter opp om den sportslige satsningen.

 

Forventninger

Bidra til å skape glede og samhold, Støtte og motivere hverandre, Glede over andre sin suksess, Bry deg om andre og vær en støtte og Det du gjør og sier påvirke andre, bidra positivt.

 

Teamarbeid

Vi skal samarbeide og utvikle oss som et team, Vi skal opptre samlet som gir styrke i gruppen, Vi skal bry oss om hverandre og støtte hverandre, Vi skal dele på erfaring og suksess og Vi skal ha god kommunikasjon og åpenhet

 

Skøytegrupper

Vi har 6 satsningsområder som skal bidra til å fremme vår idrett - Hurtigløp på Skøyter.

1. Junior og Senior
Denne gruppen består av egne løpere, tilreisende løpere og elever ved Wang Toppidrett og er klubbens satsning på å utvikle løpere i Norgestoppen.

2. Rekrutter
Dette er en viktig gruppe i vårt rekrutteringsarbeidet og det er stadig flere som ønsker å bli med på den satsningen klubben gjør.

3. Skøyteskolen
Dette er et tilbud for de som ønsker å lære å gå på lengdeløp skøyter, skolen er hver mandag og torsdag fra kl. 18:00 til 19:00.

4. Veteran
Vi har en flott gjeng med tidligere og nye skøyteløpere som trener fast hver uke.

5. Bedrift
Alt etter avtale så stiller vi med trenere når bedrifter ber om dette.

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer